SODELAVCI

Rada Kikelj Drašler

je performerka, glasbenica, pesnica, fotografinja, oblikovalka. Je samozaposlena v kulturi kot performerka in intermedijska ustvarjalka.

V AEIOU gledališču deluje kot igralka ter glasbenica (v predstavi Devet lun). Vodi tudi AEIOU glasbene delavnice za otroke in starše Glasbena slikanica v Hiši otrok in umetnosti.

http://radostna.blogspot.com , http://orkestrada.wordpress.com

 

Ana Špik

je lutkovna animatorka in igralka v Lg Fru-Fru, članica gledališke skupine Artizani, sodelavka Hiše otrok in umetnosti, podiplomska študentka na AGRFT, sinhronizira risanke in občasno snema filme. V AEIOU gledališču deluje kot igralka.


Anže Virant 

dramaturg, igralec, lutkar in oblikovalec svetlobe. V AEIOU gledališču sodeluje kot dramaturg in performer (v predstavi Srce in popek).

 

Outi Kautonen

gledališka pedagoginja, klovnesa in performerka. V AEIOU gledališču na Finskem deluje kot performerka in igralka.

 

Henna Matanuska

www.hennamatanuska.com

 

Gregor Zemljič

producent, skladatelj, mastering inženir, pionir elektronske glasbe v Sloveniji. Z AEIOU gledališčem je sodeloval kot glasbenik pri predstavi Glava dol - noge gor!.

www.earresistible-mastering.com

 

Patryk Wilinski

poljski lutkovni ustvarjalec in glasbenik, ki živi in dela v New Yorku. Za predstavo Ti in jaz, AEIOU gledališča, je ustvaril avtorsko glasbo.  

www.patrykwilinski.com

 

Zvezdana Novaković

glasbenica, pevka, harfistka. Za gledališče AEIOU je ustvarila avtorsko glasbo za predstavo Krickrac, to sem jaz! ter v sezoni 2015/16 vodila AEIOU glasbene delavnice za dojenčke in malčke Glasba in igra.

 

Miha Šajina

producent, oblikovalec zvoka in DJ. Z AEIOU gledališčem je sodeloval pri predsatvi Srce in popek (zvočna ozadja, oblikovalec zvoka) in kot soustvarjalec glasbe v predstavi Devet lun.

 

Matej Povše

svobodni fotograf in večkrat nagrajeni fotoreporter. Že od nastanka AEIOU fotografira vse predstave in je avtor promocijskih fotografij AEIOU gledališča.

http://www.matejpovse.com

 

Špela Trobec

slikarka, oblikovalka, lutkovna oblikovalka in scenografka. Živi in ustvarja v Španiji. Je avtorica AEIOU znaka ter obikovalka tiskovin in grafik na spletni strani AEIOU gledališča.

 

Jur Kunaver

tehnični sodelavec AEIOU gledališča.

 

Martina Peštaj

psihologinja, zaposlena v otroškem in mladinskem programu Televizije Slovenija. Z AEIOU gledališčem je na začetku sodelovala kot psihologinja.