KAKO DO PREDSTAVE

za organizatorje gledaliških predstav v vrtcih, kulturnih domovih, na festivalih

banner_17.jpg

Smo gostujoče gledališče; gostujemo v kulturnih domovih, vrtcih, galerijah, kulturnih centrih za otroke in drugih, za predstave primernih prostorih.

Program AEIOU Gledališča obsega štiri gostujoče predstave: Glava dol – noge gor!, Ti in jaz, Devet lun ter Srce in popek.

Kvaliteto predstav potrjuje umestitev med najboljše slovenske referenčne predstave za otroke na spletni platformi Zlata paličica in nagradi na Bienalu lutkovnih ustvarjalcev. Predstava Ti in jaz je na Bienalu 2013 prejela nagrado za posebne dosežke za odrsko sporazumevanje z najmlajšim gledališkim občinstvom. Predstava Srce in popek pa 2015 nagrado za predelavo kompleksnosti teme v enostavno, enovito in duhovito gledališko celoto.

 

Gostovanja po vrtcih 

Predstave AEIOU gledališča so namenjene predvsem predšolskim otrokom od 1. leta dalje. Priporočljiva starost je navedena ob vsaki predstavi posebej.

Cenik

1 ponovitev: 320,00 eur
2-5 ponovitev: 280,00 eur
6 in več ponovitev: 250,00 eur

Potni strošek ni vključen v ceno in je fiksen: 45,00 eur na dan gostovanja.

V ceno so vključeni avtorski honorarji nastopajočih, tehnična izvedba in davek.

Abonma AEIOU gledališča je ugodnejša in enostavnejša odločitev, ki vam zagotavlja termine predstav skozi vse leto.
V abonma so lahko vključene 3 ali 4 predstave. Cena abonmaja: 3 predstave 12 eur/ otroka, 4 predstave 16 eur/otroka, v kolikor se v abonma vključi vsaj 90 otrok. V ceno je vključen davek in potni strošek. Plačilo je možno v dveh obrokih.

V primeru manjšega števila otrok ali pri večjem številu ponovitev, se cena abonmaja prilagodi, zato nas kontaktirajte in poslali vam bomo novo ponudbo.

 

Gostovanja v kulturnih domovih, festivalih 

Cenik

1 ponovitev: 390 eur

V ceno so vključeni avtorski honorarji nastopajočih, tehnična izvedba in davek.

Potni strošek ni vključen v ceno in je fiksen: 45,00 eur na dan gostovanja.


Tehnične zahteve

 

- dvorana ali večnamenski prostor
- najmanjša odrska površina 5 m širine, 3 m globine

  • Izjema je predstava Srce in popek, ki potrebuje min 50 m2 površine na istem nivoju. Maksimalno število gledalcev na ponovitev predstave Srce in popek je 35. Predstava se vsaj 2 x ponovi. V ceno sta vključeni 2 ponovitvi.

 

Kontaktirajte nas, da sestavimo ponudbo samo za vas!

Za vse dodatne informacije smo na voljo na organizacija@aeiou.si ali Ana 040 562 335 in Rada 040 937 316.


 

 

Odzivi in kritike

Se zanimate za obisk našega gledališča pri vas? Izpolnite obrazec in odgovorili vam bomo. Ponudbe oblikujemo tudi individualno, glede na vaše potrebe in želje.